Tab Content
No Recent Activity

2 Visitor Messages

  1. View Conversation
    http://dongtam.info/ cho thue phong tro mu private nhạc sàn cực mạnh cho thuê pḥng trọ http://tradalela.com/ http://we-cooking.com/ rằng một ngày nào đó, tôi nghĩ rằng tôi có thể trở lại với bóng đá Anh, có thể là Chelsea hoặc một đội bóng khác”, Người đặc biệt tiếp tục: “Chelsea có một ư nghĩa đặc biệt đối với tôi, khác với bất cứ đội bóng nào, Đội bóng luôn ở trong trái tim tôi cũng như Inter Milan, Một ngày nào đó tôi sẽ trở lại,” Tuy nhiên khi nói về khả năng rời Real Madrid để trở lại Chelsea th́ Mourinho nhanh chóng phủ nhận và khẳng định rằng: “Tôi đang làm việc tại Madrid và tôi rất, rất khao khát với những tham vọng của đội bóng trong thời gian c̣n lại của mùa giải không như giới truyền thông suy đoán, Tôi là một HLV chuyên nghiệp, do đó tôi chỉ nghĩ đến công v
  2. Online shopping guide:
    Ubattery.co.uk, Your Professional Laptop Battery Expert limited is a direct Exporter of high quality notebooks, laptop power adapters, laptop batteries , laptop keyboards, laptop Inverters, laptop Hinges, laptop CPU Fan, laptop driver, laptop MotherBoards, Samsung Wall Mount, laptop LCD Bezel/ LCD lid, laptop lcd/led panel and Laptop LCD Video Cable. We are Laptop Parts Store.
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About Aivlis

Basic Information

Signature


Vote Ron Paul 2008!

As a member of the U.S. House of Representatives, Dr. Paul tirelessly works for limited constitutional government, low taxes, free markets, and a return to sound monetary policies.

“There are few people in public life who, through thick and thin, rain or shine, stick to their principles. Ron Paul is one of those few.”

http://www.ronpaul2008.com/about/

Statistics


Total Posts
Total Posts
194
Posts Per Day
0.05
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
07-02-2015 05:52 AM
General Information
Last Activity
01-04-2008 01:00 PM
Join Date
08-15-2006